4 maj 2010

Vanligheten är så underbar...

Morgonbråk med Anton, utspilld oboy, regn på promenaden (fast det är ju mysigt), aningen mycket att göra, spänningen med att sälja huset och flytta till nytt, en lätt oro för vart barnen ska hamna nästa år.... allt det där är världsliga saker, vanliga grejer som jag kan hantera.Jag är så oerhört tacksam för att det är det som fyller mitt liv just nu.

För exakt ett år sen var väl livet ungefär så, jag gick här och vaggade med stor mage och väntade på mitt tredje barn och fyllde livet med just vardagsgrejer. Jag skulle jobba min allra sista dag inför föräldraledigheten. Studiedag skulle det bli och jag satt vid frukostbordet. Då ringde telefonen... det var från SOS International, strax därefter ringde även UD. Sen var ingenting sig likt. Min mamma låg med livshotande hjärnskador på ett sjukhus någonstans i Serbien för att en idiot hade kastat eller slagit en flaska i huvudet på henne. Två månaders totalt kaos blev det...

Just därför så är jag så oerhört tacksam idag för att det bara är vardag. Vardagen rockar fett!! Nu dags att ta itu med detta underbara som fyller mitt liv... vardagsbestyren.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Så sant, ibland är det det lilla som räcker gott! Ta hand om dig!

Elenor sa...

Bra tanke! Så lätt man glömmer att se det positiva i varje liten vardag. Kram!