26 november 2009

Smyckesask

Jag bloggar på Svensk Scrapbooking idag igen. Jag och Mia fick fina paket av You Do och det här är ett av mina tre alster. De andra två bloggades igår och i förrgår.



Asken var naturligtvis till smyckena jag visade i förra inlägget. Att göra askar är verkligen jätteroligt, och ger man bort smycken måste man göra fler. Annars blir det lätt för många askar här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra av allihopa, men kan inte sluta göra dem. Ungefär som alla kort alltså. Jag gör mer än jag har behov av, men kan inte låta bli. Att pyssla med papper verkar vara mitt beroende. Men det är nog ett ganska snällt beroende om man jämför med allt farligt man kan vara beroende av.



Tog influensavaccin igår. Var kallad för att vaccinera de två minsta barnen, men Emil fick ju dos ett förra veckan och Joel hade tagit annat vaccin för nära inpå, så ingen av dem fick någon spruta. Men jag och Janne fick. På förmiddagen hade de nekat alla vuxna som kom, men på eftermiddagen insåg de att det var många som aldrig kom så då frågade de alla. Gott för oss att slippa vänta! Joel får nästa torsdag i stället. Mår inte ett dugg dåligt än så länge. Det enda jag känner är en svag "träningsvärk" i armen och sprutan gjorde inte ett dugg ont. Gott!

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Jättesnygg ask! Förstår att du gör en massa av dem, men det blir väl perfekt julklapp?!
Och pappers- och annat pysselberoende är heeeelt okej! :D

Lilo sa...

Wow! Jätteläcker!!! Du kan du! Hoppas du inte ska reagera mer på sprutan. Jag fick superont i armen i två dagar, men inget mer, och det kan man ju ta.