31 januari 2012

Billigt, enkelt och snyggt för tulpanvasen...

Beskrivning finns här.
Länk

Ni hinner än!


På Svensk Scrapbooking har vi roliga utmaningar varje månad och nu är det lite mindre än ett dygn kvar av januari. Det betyder att du kanske hinner skapa något. Jag är ju så klart inte med och tävlar, men har ändå gjort ett kort till januaris kortskiss. Här hittar du information om du vill vara med.

29 januari 2012

Bort med bakgrunden!

Märkte att bakgrunden blivit konstig, så jag tog bort den. Nu får det vara lugn och vitt ett tag. Ljust och fräscht liksom ;-))

Planlöst kladdande med färg blev kort

Sprayade planlöst på olika papper med mister och stämplade lite här och där. Rev ut ett av motiven, chalkade och limmade på en svart kortbas. Inga krusiduller här inte, men ett bra kort till nån som gillar bilar kanske. Dekos kändes överflödigt!

Ps. jag har städat nu. hjälpligt i alla fall. Bilder kommer...

28 januari 2012

Jo, jag städar faktiskt., men...

...tänkte jag skulle bjuda på ett foto under tiden. Här kommer en layout som jag gjorde får förra tisdagen. Vi har tema snö och tema tulpaner nu i januari. Här är en tulpantolkning:http://www.blogger.com/img/blank.gif



Mina tulpaner blev liksom lite vulgära på äldre dag. Klädde av sig kronbladen och höll på ;-)

Nu återgår jag till städningen!

27 januari 2012

Behöver städa pysselhörnan!!

Har ni sett?


Nu är det riktigt illa. Jag har pysslat som en tok och det är ingen ordning på allting

Jag förstår inte hur det gick till, men...

...nu går det faktiskt inte att pyssla mer utan att städa!

17 januari 2012

Vad snabbt den går....

...tiden alltså. Skulle ju hinna så mycket idag, men icke då. Tjugo över tio och massor ogjort. Prioritera sömn, jobb, hem eller annat jag faktiskt har lust att göra? Sömn kanske... Måste bara packa jobbväskan först.

Konstaterar så här på kvällskvisten att han, den där jag är gift med, behöver få ett nytt jobb snabbt så han slipper bli arbetslös i mars och helst ett extrem välbetalt sådant, så vi kan bygga ut husets mellanvåning. Det är nämligen så att lilleman sover i vårt sovrum varje natt och hans storebrorsor sover nu i hans rum eftersom de är mörkrädda och inte vill sova uppe.... Suck! Skulle ju kunna smyga upp jag i stället, men det är jag inte alls sugen på ju.

Godnatt gott folk och sov gott. Det hoppas jag göra!

16 januari 2012

Tjoho!

Jag är online igen! Det döda bredbandet har återuppväckts eller iaf blivit en skör tråd med svag livsgnista. Usel hastighet, men i alla fall något.

7 januari 2012

Jag har hittat den!

Batteriladdaren alltså! Så nu kan det snart bli nya foton igen. Så irriterad man blir när grejer försvinner så där. Särskilt när de inte ens är försvunna, utan rakt framför en. Den låg framme på köksbänken och det var inte ens stäkigt där den låg. Hmmm...

3 januari 2012

3. Handtag (3 av 366)

Jag kanske bör förklara en del. De flesta som deltar i liknande fotoutmaningar är nog duktiga fotografer. Det är inte jag. Jag har gått en fotokurs i höst och nästan slutat att fota när jag inser hur lite jag kan. Jag använder ju för sjutton autoläge. Jag stannade på lektion fyra av tio (tror jag) och vet inte om jag kommer vidare, men man har tre år på sig och jag ser det som en utmaning att bli klar någon gång.

Men...

Just därför så känns det rätt att komma igång igen, att sätta fingret på avtryckare lite som jag vill och för att det känns kul utan några direkta krav. Kanske med en vinkel som jag tycker känns ny och rolig.

Funderade ett tag på om jag skulle fotoshoppa, men nä, det blir som det blir. Det ska vara kul, annars kan det faktiskt kvitta.

Jag hoppas att den här utmaningen får mig att fotografera kreativt. Om jag sen får till några bra bilder på köpet så blir jag glad.

God natt!

Bloggar hos Creativida idag

Om snö. Se här!

2 januari 2012

1 januari 2012

1. Rutigt (1 av 366)

365+1 foton 2012

För två år sen tänkte jag delta i en fotoutmaning som hette 365 foton 2010. Det gick inte så bra, för jag kom av mig. Jag bloggade nog bara 26 eller 27 foton, men tog några fler som aldrig blev bloggade. Synd, för jag tycker det är en rolig och utmanande idé. Jag gör ett nytt försök i år!! Här finns reglerna och länkar till alla som deltar!

Nu kör jag!!