27 april 2011

Man måste...

...ju ha gott om saker i sängen om man är leksugen när man vaknar. Testar en ny blogger-app, för den andra jag hade var inte så bra.


25 april 2011

Cybercrop hos Mollys Scrapbooking

Jag prenumererar på månadskit hos Mollys Scrapbooking. Nu i påsk har Lilo som äger butiken haft en cybercrop. Fyra bidrag hann jag med. Först kommer en lift av en layout. Den första bilden är alltså mitt bidrag till tävling nummer 4:



Sen kommer en layout som ska ge vårkänslor. Den handlar om en klurig, men mycket trevlig sysselsättning jag har just nu; gissa knopp. Vi köpte vårt hus i mitten av förra sommaren och jag kommer inte ihåg vilka växter som stod var. Nu dyker det upp knoppar överallt och jag har ingen aning om vad det ska bli av dem alla. Fast några kan jag faktiskt. Det här gissar jag är en syren. Hoppas, hoppas jag har rätt. Här kommer alltså mitt bidrag till tävling nummer 1:



Och så har vi ett kort. En mycket trevlig skiss fanns det att följa och den följde jag noga, men sen så blev det att jag la till lite vartefter jag höll på. Det blir ofta så. Detta är alltså mitt bidrag till tävling nummer 7:



Och så, till sist, kommer ännu ett kort. Det skulle vara ett vårkort och man skulle använda sig av sitt månadskit. Mitt månadskit var fikainspirerat och prästkragar känns våriga. Det gör ju utefika i trädgården med, så det fick bli ett fikakort.

Vilken härlig påsk det har varit. Varmt och massor av tid till både att ta det lugnt och till att träffa nära och kära. Jag känner mig mycket nöjd!

23 april 2011

Glad påsk!


Med ett enkelt ägg vill jag önska er en riktigt glad påsk! Det är ett av barnens överblivna påskägg som jag täckt med små papperslappar som jag rev av ett mönstrat papper och satte fast med dubbelhäftande tejp. Jag duttade på en blandning av vatten, akrylfärg och perfect pearl. Till sist öste jag på en massa blommor. Ska nog ge bort det...



Och så måste jag få berätta något riktigt roligt för er. Hela långa sommaren, dvs från maj till augusti, ska jag få äran att gästa Creativica som kortdesigner. Jag är så glad, så glad. Ett enormt paket med inspirerande material har landat här hemma, så nu längtar jag efter att sätta igång.

Ha en fin dag!